Jobbsøker

Ett engasjement hos oss kan gi deg den erfaringen og kompetansen du trenger i starten av din karriere.


  • Registrer CV

    Er du interessert i å søke jobb hos Ivre, registrer CV’en din her. Da bir søknaden din tilgjengelig for nye muligheter og forespørsler fra våre kunder.

    Registrer CV
  • Ledige stillinger

    Er du interessert i ledige stillinger, så søk i vår database. Vi følger deg gjennom hele rekrutteringsprosessen og bistår med nyttige råd for intervjuer, CV og annet.

    Ledige stillinger

Arbeidet fyller store deler av vårt liv og derfor er det viktig å gjøre noe vi liker i en virksomhet vi trives. Samspillet mellom arbeidsmiljø, arbeidsoppgaver og egen motivasjon får oss til å yte vårt beste. I IVRE rekruttering og bemanning fokuserer vi på å finne personer og virksomheter som passer godt sammen, og vi vil hjelpe og veilede deg i din jobbsøkerprosess.

Faste stillinger

I tillegg til midlertidige stillinger, rekrutterer Ivre rekruttering og bemanning til faste stillinger. Våre faste stillinger spenner over de fleste bransjer og stillingskategorier.

For å komme i betraktning til våre faste stillinger kan du enten sende din søknad på en konkret stilling, eller registrere din CV i vår kandidatbase. Vi går nøye gjennom alle søknader og vil innkalle aktuelle kandidater til et personlig intervju med tanke på umiddelbare eller framtidige jobbmuligheter. Under intervjuet kartlegger vi dine kvalifikasjoner samt forventninger og ønsker til en eventuell ny jobb. Et mangeårig og tett samarbeid med våre kunder, sikrer deg at du presenteres for de jobbene som matcher deg og dine ønsker.

I forbindelse med intervjuet vil vi også oppdatere din kandidatprofil. IVRE rekruttering og bemanning søker aktivt i denne basen i forbindelse med alle rekrutteringer. Det er også viktig for deg som kandidat å være oppmerksom på at en stor del av våre stillinger ikke blir annonsert og at det derfor er en fordel å være registrert i våre systemer.

Midlertidige stillinger

Vi opplever at det er mange årsaker til at våre kandidater ønsker å jobbe som vikar. Noen ønsker en fleksibel hverdag med mulighet for å bli kjent med en rekke forskjellige bedrifter, mens andre trenger mer erfaring i jakten på drømmejobben. Uansett årsak kan vi bidra til å åpne dører for deg til spennende muligheter i arbeidslivet.
Oppdragene er av både kortere og lengre varighet, hos store og små virksomheter innenfor de fleste bransjer / stillingskategorier

Se om vi har din drømmejobb her.