Idrettens Anleggsservice as – prosjekt i Søgne

Anleggskonsulent Helge Eriksen i Idrettens Anleggsservice as har denne våren vært prosjektleder for Søgne kommune i rehabilitering av den gamle kunstgressbanen. Prosjektet går ut på å fjerne det gamle kunstgressdekket med sand og gummi. Alt dette sendes så til Nederland for gjenvinning. Deretter legges nytt kunstgress med pad samt sand og gummi. Helge har stått for konkurranseutsettelsen på Doffin og deltatt i valg av leverandør herunder forhandlinger. Helge har også stått for prosjektoppfølging i godt samarbeid med Søgne kommune og valgt kunstgressleverandør Unisport as. Repstad as har stått for dreneringsarbeidene. Ny kunstgressbane åpner onsdag 13 april 2016 med offisiell åpning klokken 1900. Vi takker Søgne kommune ved Magne Haugland for godt samarbeid og ny flott kunstgressbane.

Søgne kunstgress våren 2016-6 langs sidelinja Søgne kunstgress våren 2016-5 Corner nede på bakken

 

Søgne kunstgress våren 2016-4 fra cornerflagg Søgne kunstgress våren 2016-3 oversikt gummifyll

 

Søgne kunstgress våren 2016-2 oversiktsbilde Søgne kunstgress våren 2016-1