Ivre rekruttering og bemanning as har inngått sponsoravtale med Arendal fotball

Ivre rekruttering og bemanning as (100% eiet datterselskap av IdrettsFinans as) har inngått sponsoravtale med Arendal fotball for sesongen 2018.

Fra venstre: trener Arendal fotball, Mattias Andersson, Seniorrådgiver Heidi Tellefsen i Ivre rekruttering og bemanning as, Konsernsjef i IdrettsFinans as og daglig leder i Ivre rekruttering og bemanning as, Geir Fredrik Sissener og daglig leder i Arendal fotball, Bård Sterk-Hansen.

Vi heier på Arendal Fotball og er veldig fornøyd med å kunne støtte opp under det flotte arbeidet som skjer i klubben både sportslig og administrativt. Fotball er spennende, ballen er rund og vi håper på mange spennende kamper i 2018 sesongen. Vi synes det er flott at vi som er eiet av idretten i Aust-Agder kan bidra som sponsor.